HAIYAN KANGYUAN MEDICAL INSTRUMENT CO., LTD.

Kangyuan donerte anti-epidemimateriale for å hjelpe epidemien i Hainan

Når det oppstår problemer på ett sted, kommer hjelp fra alle hold. For ytterligere å bistå epidemiforebyggings- og kontrollarbeidet i Hainan-provinsen, i august 2022, Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. og Hainan Maiwei Medical Technology Co., Ltd. donerte 200 000 engangs ansiktsmasker, skyllefri desinfiserende gel og mineralvann til Hainan-provinsen., instant nudler og annet epidemisk forebyggende materiale.Esker med anti-epidemimateriale, lastet med det dype vennskapet til Kangyuans folk, ble fraktet over natten fra Zhejiang-provinsen til frontlinjen for epidemiforebygging i Hainan-provinsen.

q1

Kampen mot epidemien er uatskillelig fra den felles innsatsen til folket i hele landet.I møte med epidemien kan kangyuanerne ikke gå til frontlinjen, men alle er bekymret for å bekjempe epidemien.De håper å gi et beskjedent bidrag til epidemien i Hainan ved å donere materiell for å forebygge epidemien, og bidra til forebygging og kontroll av epidemien i Hainan.

q2

Anti-epidemi foran, støtte bak.Kangyuan er villig til å kjempe side om side med folket i hele landet, aktivt påta seg sosialt ansvar, praktisere selskapets ansvar med praktiske handlinger og dedikere sin energi.Vi tror at så lenge vi står sammen og kjemper mot epidemien sammen, vil vi være i stand til å overvinne epidemien så snart som mulig og livet vil gå tilbake til det normale!


Innleggstid: Sep-03-2022