HAIYAN KANGYUAN MEDICAL INSTRUMENT CO., LTD.

Kangyuan Medical skinner på CMEF Medical Fair

Den 11. april 2024 åpnet den etterlengtede 89. China International Medical Equipment Fair (CMEF) på National Convention and Exhibition Centre (Shanghai).Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. er beæret over å være en utstiller og være vitne til denne bransjebegivenheten sammen med den globale medisinsk teknologieliten.Utstillingen varer i fire dager, Kangyuan Medical ser frem til besøk av nye og gamle kunder på stand 6.2 P01 i hall 6.2.

1

På den nåværende CMEF Medical Fair brakte Kangyuan Medical et komplett utvalg av egenutviklede medisinske forbruksvarer for urinveier, anestesi, åndedretts- og gastrointestinale produkter.Inkludert to vei silikonkateter, tre vei silikon kateter, silikonfoleykateter med temperatursonde, smertefrifoleykateter, åpenTips kateter,suge-evakuering tilgangshylse, larynxmaske luftveier,endoluftrørsrør, sugkateter, puster filter, anestesimaske, oksygenmaske,forstøver maske, dreneringssett for negativt trykk, mageslange i silikon, PVC-mageslange, ernæringsslange, etc. Kangyuan Medical-produkter er ikke bare svært innovative og praktiske, men gjenspeiler også den dype styrken og den profesjonelle kvaliteten innen medisinske forbruksvarer.

På utstillingsstedet var Kangyuan Medicals stand overfylt, noe som tiltrakk seg oppmerksomheten til mange besøkende og industriinnsidere.Personalet i Kangyuan Medical introduserte varmt funksjonene og fordelene ved produktene for de besøkende, og gjennomførte grundige utvekslinger og diskusjoner med dem.Mange seere viste stor interesse for Kangyuan Medical-produkter og uttrykte håp om å etablere et dypt samarbeidsforhold med Kangyuan Medical.

2

I tillegg gjennomførte Kangyuan Medical også dybdekommunikasjon og diskusjon med bransjeeksperter for i fellesskap å utforske fremtidige utviklingstrender og utfordringer i den medisinske forbruksindustrien.Samtidig har Kangyuan Medical også gjennomført omfattende samarbeid og utveksling med andre utstillere, og i fellesskap delt bransjeerfaring og ressurser.

Ved å delta på denne medisinske CMEF-messen viser Kangyuan Medical ikke bare sine innovasjonsprestasjoner og styrke innen medisinske forbruksvarer til verden, men utvider også populariteten og innflytelsen til Kangyuan Medical ytterligere.I den fremtidige utviklingen vil Kangyuan Medical fortsette å opprettholde ånden av innovasjon, pragmatisme og samarbeid, og fast "vitenskap og teknologi som kilden og merkevarebygging."Møt kvalitetspolitikken til leger og pasienter, felles harmoni, sammen med den globale medisinske forbrukseliten for å fremme fremgang og utvikling av den medisinske industrien, og i fellesskap skrive et nytt kapittel i medisinsk teknologi.


Innleggstid: 12-apr-2024