HAIYAN KANGYUAN MEDICAL INSTRUMENT CO., LTD.

Bedriftsopplæringen "Lean Management" ble vellykket avsluttet

For å implementere Kangyuan Medicals utviklingsstrategi, fokusere på utviklingsmål av høy kvalitet, forbedre produksjonseffektiviteten, redusere driftskostnadene og forbedre selskapets ledelsesevner, ble den første "lean management" bedriftsopplæringen i år holdt i tredje etasje på Kangyuan Office Bygger på 9. april. Treningsrommet ble holdt som planlagt, og alt lederpersonell i Kangyuan deltok i opplæringen.

For denne lederopplæringen ble Mr. He Weiming, en ekspert på raffinert ledelsesgjennomgang i Zhejiang-provinsen, spesielt invitert til å gjennomføre opplæring på stedet.Mr. Han fokuserte på de fem aspektene av hva som er lean, lean-strategi og mål, fem grunnleggende prinsipper for lean, forretningsfilosofi for lean-metoder og deling av lean-saker.Han forklarte i detalj de magre metodene for å komprimere produksjonssyklusen L/T, bedriftsproduksjon Sammendrag av syklusforbedringssaker, bestemme verdien av produkter fra kundenes perspektiv, identifisere verdiskapende verdistrømmer, hvordan eliminere sløsing og andre kunnskapspunkter , og besvare noen problemer som oppstår i 6S lean management, oppnå en kombinasjon av læring og praksis, og Bruk for å fremme læring.

"Lean Management" bedriftsopplæring vellykket avsluttet

Lean management er å gi kundene de beste produktene og tjenestene med minst mulig investering og kortest produksjonssyklus.Mr. Han forklarte også fordelene og ulempene med lean management og vanskelighetene med å implementere dem i opplæringen.Han introduserte også bruken av "fire store standardiseringer" for å implementere slank produksjon, og kombinert med case-studier for å la alle bedre absorbere innholdet og bruke det de har lært.

Menda videre fremgang.Denne bedriftsopplæringen i "lean management" har gjort det mulig for ledere i Kangyuan å ha en dyp forståelse av konseptet lean management, optimalisert arbeidsideene for lean management og stimulert anerkjennelsen av alle ledende kadrer for lean management., Et ledelsesteam på høyt nivå som kan samarbeide og gå videre har lagt et solid grunnlag, og gir en vitenskapelig og gjennomførbar utviklingsretning for høykvalitetsutvikling av Kangyuan i fremtiden.


Innleggstid: 12-apr-2023